skip to Main Content

Erhvervsleasing og finansiering

Hos K.E. Automobiler kan du med stor fordel lease din næste varebil, hvad enten den skal være helt ny eller brugt.

Det kan du fordi K.E. Automobiler gennem mere end 42 år har opbygget et netværk hvor det lader sig gøre at skaffe stort set lige det du som kunde ønsker dig.

Leasing

Bevar likviditeten på kassekreditten og lease din næste varebil.

En leasingaftale kan sammensættes helt individuelt til den enkelte virksomheds brug og økonomi. En bil betragtes som en ”driftsmateriel”, som for de fleste virksomheder er en vigtig del for at kunne udføre sit arbejde.

Ved leasing – som reelt er at ”leje” – vil der typisk kunne sammensættes en pakke, som gør, at alle udgifter er kendte. Det kan være lige fra serviceaftale, brændstofkort, udvidet garanti-ordning, dæk mv. Når en leasingaftale samtidig baseres på fast rente, er der mulighed for at eliminere alle ukendte omkostninger.

Finansiel leasing

Med tillæg til ovenstående beskrevne om leasing generelt er finansiel leasing bedst defineret som den leasingaftale, hvor bilforhandler eller virksomheden selv indestår for restværdien.

Når det er bilforhandleren, der indestår for restværdien, skal bilen blot tilbageleveres til bilforhandleren efter endt løbetid. Er det derimod virksomheden selv, der indestår for restværdien, skal virksomheden henvise bilen til en momspligtig 3. mand, som vil købe bilen til den i leasingaftalen fastsatte restværdi.

Operationel leasing

Dette er principielt det samme som finansiel leasing; men her er det leasingselskabet, der indestår / garanterer for restværdien. Det er også derfor, bilen skal indleveres til et af leasingselskabet defineret sted efter endt løbetid.

Om virksomheden skal vælge en finansiel eller operationel leasing skal vurderes af virksomheden selv – sammen med sin revisor.

Finansiering

Større fleksibilitet til at træde ud af aftalen.

Virksomheder som af forskellige årsager ønsker frihed til at kunne træde ud af en finansiel aftale på et hvilket som helst tidspunkt, vælger ofte at lånefinansiere et bilkøb.

Ved ændret brugsbehov kan bilen sælges frit, og virksomheden er ikke bundet af en på forhånd bestemt periode eller kørelængde.

Belaster ikke egenkapitalen i virksomheden.

Finansiering giver virksomheden fleksibilitet til at bruge egen overskudskapital til investering og drift, som kommer tilbage i form af bedre afkastning.

Få et godt tilbud på Erhvervsleasing eller finansiering

Kontakt John og få et tilbud, du ikke kan sige nej til.

John Storm

Indehaver
51 14 49 13

Mikkel Lund Schmeltz

Indskriver / Lagermand

Back To Top
Søg