skip to Main Content

Nye og brugte trailere til ethvert behov fra KE Automobiler

Autoriseret Ifor Williams og Variant trailerforhandler og serviceværksted

Vi har trailere i alle vægtklasser så uanset om du skal bruge en trailer til derhjemme eller til erhverv, har vi hos KE Automobiler alt inden for salg af Ifor Williams og Variant  fritidstrailere, erhvervstrailere, service og reparation. Vi har altid et stort lager af fritidstrailer og erhvervstrailere på lager, og har vi ikke lige den trailer hjemme, som du skal bruge, så skaffer vi den hjem.

Vores brede trailer udvalg består af bl.a. Hobby trailere, Havetrailere, Bådtrailere, Boogie trailere, Ladtrailere, Maskintrailere, Tiptrailere, Vippeladstrailere, Hestetrailere, Boxtrailere, Dyretransport trailere, trailer reservedele og meget mere.

Special opbygning af trailere

Har du brug for at din trailer skal have en special opbygning, så har vi flere års erfaring med særligt tilpassede trailere, og vi hjælper gerne dig med at få den helt rigtige special-opbygget trailer til lige dit transport behov.

Alle vores brugte anhængere og trailere er i top stand, og leveres altid klargjorte, rengjorte og med en købsoplevelse helt i top – hver gang.

Find en Ifor Williams eller Variant trailer til lige dit behov herunder

ifor-williams-trailere-ke-automobiler-1
Stort udvalg af trailere til privat og erhverv
variant-trailere-ke-automobiler-1
Stort udvalg af trailere til privat og erhverv

Mangler du en ny trailer?

Kontakt Karl Ejnar eller John og få et tilbud du ikke kan sige nej til.

Karl Ejnar Nielsen

Indehaver
62 21 11 30

John Storm

Indehaver
51 14 49 13
Back To Top
Søg